In de Gevangenis
Terug!
Werk voor gedetineerden
Voorbereiden op vrijlating
Sport en beweging
Pensioenopbouw
Het leven in de gevangenis
Terug!
Trouwen in de gevangenis
Terug naar Nederland
Stemrecht
Laptop in de gevangenis
Gratie
Godsdienst
Gezondheidszorg
Financieel
Een kind krijgen in de gevangenis
Contact met thuis
Terug!
Gevangenispastor
Gevangenenzorg Nederland
Gemeenten
Exodus
Dutch Cell Dogs
Bedrijven
Terug!
Verschillende straffen
Tbs
Taakstraf
Onschuldig in de gevangenis
Maatregelen
Lijfstraffen
Levenslange gevangenisstraf
Hechtenis
Geldboete
Doodstraf
Ballingschap
Terug!
Televisieprogramma
Serie: Wij zitten vast
Nederlandse straffen te licht?
Mijn man vermoord..
Literatuur
Ik ben een gevaar voor de maatschappij
Gevangenissen in Nederland
Achter de schermen bij...
Terug!
Dry and Cool

Dry and Cool

Deze advertentie is ingekocht door: Dry and Cool.

Incontinentie is een probleem waar veel ouderen tegenaan lopen. Het is heel normaal, en hoe vervelend ook, het hoort bij het leven en bij ouder worden. Het komt echter ook voor dat kinderen en/of jongeren last krijgen van incontinentie. Tot voor kort was de markt hier niet op ingericht: er waren enkel incontinentie luiers voor ouderen met urine incontinentie. Gelukkig is dat nu anders: ook voor kinderen en jongeren zijn er nu luiers die je (stijlvol) kunt dragen. 

Luiers is misschien niet het beste woord: het zijn in feite gewoon sterk absorberende onderbroeken in zowel jongens als meisjes designs. Ze zien er dan ook uit als echte onderbroeken, die je in allerlei leuke kleurtjes kunt kopen. Niemand zal zien dat je geen gewone luier draagt. Fijn voor de ouders: de onderbroeken zijn wasbaar in de wasmachine op 60 graden, waardoor je ze kunt hergebruiken en niet steeds nieuwe hoeft te kopen. 

Voor jongens zijn er 5 verschillende onderbroeken, voor meisjes 4. Ook verkopen ze deze boxers voor volwassenen: zowel de mannen als de vrouwen hebben 3 verschillende designs waaruit ze kunnen kiezen. Eerlijk is eerlijk: de modellen voor de kinderen zijn wel echt veel leuker om te zien. 

De onderbroeken zijn de bestellen op http://dryandcool.nl, voor een prijs van 15 GBP voor kinderen, en 16 GBP voor volwassenen. Daarnaast krijg je korting wanneer je meer in een keer koopt: 7% bij 3 onderbroeken en 15% bij 5 onderbroeken. De bezorgtijd van deze onderbroeken is 3 tot 4 werkdagen, maar terugbrengen kost niks. De kindermodellen absorberen ongeveer 80 ml urine, wat volgens de website gelijk staat aan 2 kleine ongelukjes. De modellen voor volwassenen iets meer, ongeveer, namelijk 100 ml, maar dat zou ook gelijk staat aan ongeveer 2 kleine ongelukjes.